Grape Valley

2011 – 2017

grapevalley-fotoshootFacebookDirk was van begin 2011 tot half 2017 de toetsenist van de Brabantse coverband Grape Valley. Met een uitgebreid, uiteenlopend repertoire profileert deze groep zich als een gezellige kwaliteitsband.

Samen met leadzangeres Marit Kolsters, drummer Martijn van Nunen uit Spoordonk, bassist Joost van de Wal uit Berkel-Enschot, gitarist Yorick Willems en gitarist en zanger Tim van de Staak vormde Grape Valley de coverband die geschikt was voor verschillende gelegenheden. In nieuwe bezetting spelen ze nog regelmatig in horeca-gelegheden door heel Noord-Brabant. Ze luisterden afterparty’s op bij toneelstuk Troje van Kèskenoate en de musical Titanic bij Musical in Concert Spoordonk in de Enck in Oirschot. Ze haalden de halve finale van de Clash of the Coverbands BENELUX Edition en mogen zich een van de populairste coverbands van Brabant noemen na succesvolle optredens in de Cacaofabriek en Poppodium 013!

Kijk voor meer informatie over het repertoire van Grape Valley, video’s, foto’s van de (nieuwe) bandleden en optredens op www.grapevalley.nl of klik op het logo.

Logo Grape Valley

Bekijk ook de compilatie-clip die ik gemaakt heb van ons optreden in de 2e ronde van The Clash:

Grape Valley

grapevalley-fotoshootFacebookDirk is sinds begin 2011 de toetsenist van de Brabantse coverband Grape Valley. Met een uitgebreid, uiteenlopend repertoire profileert deze groep zich als een gezellige kwaliteitsband.

Samen met leadzangeres Marit Kolsters, drummer Martijn van Nunen uit Spoordonk, bassist Joost van de Wal uit Berkel-Enschot, gitarist Yorick Willems en gitarist en zanger Tim van de Staak vormt Grape Valley de coverband die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Ze spelen regelmatig in horeca-gelegheden in omgeving Oirschot en luisterden afterparty’s op bij toneelstuk Troje van Kèskenoate en de musical Titanic bij Musical in Concert Spoordonk in de Enck in Oirschot. Nu staan ze in de 3e ronde van Clash of the Coverbands BENELUX Edition en mogen zich al de populairste band van Oost-Brabant noemen!

Kijk voor meer informatie over het repertoire van Grape Valley, video’s, foto’s van de bandleden en optredens op www.grapevalley.nl of klik op ons logo.

Logo Grape Valley

Bekijk ook de compilatie-clip die ik gemaakt heb van ons optreden in de 2e ronde van The Clash:

< Terug naar Muziek